1874 ваксини са поставени  през почивните дни в изнесените имунизационни

...
1874 ваксини са поставени  през почивните дни в изнесените имунизационни
Коментари Харесай

През уикенда: 1874 ваксини са поставени в изнесените пунктове на СО

1874 ваксини са поставени  през почивните дни в изнесените имунизационни пунктове на Столичната община. Само през уикендите от 17 май до 12 декември т.г. включително поставените ваксини в изнесените пунктове на Столична община са общо 42 715,  а във всички общински имунизационни пунктове, включително и поликлиниките, са сложени общо 88 789 дози ваксини, оповестиха от пресцентъра на Следствен отдел към окръжна прокуратура. 
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28962
В делничните дни през тази и идната седмица столичани могат да се имунизират против ковид в общо 9 имунизационни пункта. Седем от тях са в общинските ДКЦ-та с номера 8, 11, 12, 13, 18, 20 и 24.

Продължават да работят и пунктовете в метрото:

- в метростанция " НДК " – с работно време от 8:00 до 14:00 ч., в понеделник, сряда и петък, и от 13:00 до 19:00 ч. – във вторник и четвъртък;

- в метростанция " СУ " Св. Кл. Охридски " – с работно време от 13:00 до 19:00 ч. всеки работен ден.

Напомняме и за самодейността на Столична община за имунизация на колективи на място. Това се прави при предварителна поръчка от предприятия и компании. На уеб страницата на Контактния център на Столична община https://call.sofia.bg/ е оповестено заявление, което шефовете на компаниите могат да попълнят, с цел да заявят, че желаят имунизационен екип да ги посети на място.

 
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28962  Строги ограничавания от през днешния ден в Гърция за възрастните, които не са имунизирани с трета доза Строги ограничавания от през днешния ден в Гърция за възрастните, които не са имунизирани с трета доза  Трябва ли зеленият документ да бъде наложителен за депутатите? Трябва ли зеленият документ да бъде наложителен за депутатите?  Френските управляващи водят 400 следствия за издаване на подправени здравни документи Френските управляващи водят 400 следствия за издаване на подправени здравни сертификати
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР